Fakültemizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Haziran 2017  Perşembe günü saat 18:00’da, Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yerleşkesi Güneş Meydanında gerçekleştirildi.

Sunucunun anonsu ile öğrencilerimizin seçtikleri müzikler eşliğinde kendilerine ayrılan yerleri almalarının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile törene başlandı.

Dekanımız Prof. Dr. Aziz TEKİN ve Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İBİŞ tarafından açış konuşmaları yapıldıktan sonra Rektörümüz ve Dekanımız tarafından Fakülte derecesi kazanan öğrencilere ödül ve başarı belgesi verildi.  Fakülte birincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Beyza ÖZHAN’nın anlamlı ve duygu yüklü konuşmasının ardından yaş kütüğüne plaket çakıldıktan sonra törene devam edildi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimiz ödül ve başarı belgelerini konuk dekan ve müdürler ile bölüm başkanlarından aldılar. İsimleri alfabetik olarak okunan mezunlarımız tek tek sahneye çıkarak Hocaları tarafından tebrik edildi. Öğrencilerimiz ödül ve başarı belgelerini aldıktan sonra Bölümdeki Hocalarıyla birlikte topluca Mezuniyet Hatırası olarak fotoğraf çektirdiler.

Törende ayrıca Ankara Üniversiteliler Derneği ve ilgili Meslek Odaları tarafından dereceye giren mezunlara çeşitli hediyeler verildi.

Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Recep KILIÇ tarafından öğrencilerimize meslek yemini ettirilmesinin ardından genç mezunlarımız;  konfeti ve volkanların kattığı renkli ambiyansla 10.Yıl Marşı eşliğinde büyük bir heyecanla havaya keplerini fırlattı.

Tören, öğrencilerimizin ve katılımcıların coşkulu müzik eşliğinde alanda dans etmesiyle eğlenceli şekilde sona erdi.

Tüm Öğrencilerimizi kutluyor, yaşam boyu başarılarının devamını diliyoruz.

Fakülte Dereceleri

Fakülte Birincisi         Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)                  Beyza ÖZHAN (3,75)

Fakülte İkincisi         Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)                     Rabia İrem UÇAR (3,74)

Fakülte İkincisi          Gıda Mühendisliği                                                  Ezgi SON (3,74)