Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gürol SEYİTOĞLU ve Fizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Turan OLĞAR’ın; görev sürelerinin sona ermesi nedeniyle boşalan Fakülte Kurulu Profesör üyeliğine Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Kağan KADIOĞLU, Doçent üyeliğine Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İrfan AKÇA seçilmiştir.

19.12.2014 – 19.12.2017 tarihleri arasında Fakülte Kurulunda üye olarak görev yapmış olan Prof. Dr. Gürol SEYİTOĞLU ve Doç. Dr. Turan OLĞAR’a vermiş olduğu değerli hizmetlerden dolayı 23.02.2018 tarihinde yapılan üye seçimlerinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aziz TEKİN tarafından plaket takdim edilmiştir.

Fakülte Kurulu üyelikleri sona eren hocalarımıza değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni seçilen hocalarımıza görevlerinde başarılar dileriz.