Fakültemiz Elektrik-Elektronik  Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan KOŞALAY’ın  Fakülte Kurulundaki temsilcilik görevinin sona ermesi nedeniyle boşalan Fakülte Kurulu Doçent üyeliğine 08.11.2018 tarihinde yapılan seçimle Enerji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp DUMAN görevlendirilmiştir.

16.09.2015 – 16.09.2018 tarihleri arasında Fakülte Kurulunda üye olarak görev yapmış olan Doç. Dr. İlhan KOŞALAY’a vermiş olduğu değerli hizmetlerden dolayı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aziz TEKİN tarafından plaket takdim edilmiştir.

Fakülte Kurulu üyelikleri sona eren Doç. Dr. İlhan KOŞALAY’a değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bu göreve yeni seçilen Doç. Dr. Eyüp DUMAN’a görevinde başarılar dileriz.