Üniversitemiz Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı Destek Birimi (CTS)’nin Mühendislik Fakültesi İdari Personel Temsilcisi Aycan TEKİN tarafından, 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14.00’da, Jeoloji Mühendisliği Akademik Kurul Salonu’nda Fakültemiz personeline yönelik  “Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı Farkındalık Eğitimi” verilmiştir.

Bölümlerimiz ve Dekanlığımızda görevli personelin katıldığı eğitime ayrıca Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Seda OKUMUŞ ve Gülşah PALA “cinsel taciz ve saldırının hukuki yaptırımları” hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak sunuma destek sağlamışladır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aziz TEKİN sunumun sonunda yaptığı kısa konuşmada,  A.Ü. CTS Birimi Koordinatörlüğü’ne ve Fakültemiz İdari Personel Temsilcisine verdikleri hizmet için teşekkür ederek bu konunun sadece ülkemizin değil tüm dünyanın sorunu olduğunu vurgulamış, bu sorunun üstesinden gelebilmek için kurumlara da önemli görevler düştüğünü belirtmiştir.