Gösterilen Kayıt : 13 Toplam Kayıt : 290

Bahar Konseri

Fakültemiz Müzik Öğrenci Topluluğu tarafından, 14 Mayıs 2018 tarihinde saat 15:30’da Gıda Mühendisliği Bölümü Amfisinde Şef İpek Dereli yönetiminde bahar konseri verilmiştir. Fotoğraflar Videolar

Bahar 2018 Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kariyer Merkezi tarafından Fakültemiz öğrencilerine yönelik 2018 Bahar Kariyer Günü etkinliği 11 Mayıs Cuma günü Gıda Mühendisliği Amfisinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Üniversitemizde doktora çalışmalarını sürdüren ASELSAN AŞ’de görev yapan Eren EKREM ve Cumhurbaşkanlığı’nda görev yapan Meryem Serpin DOĞAN tarafından ‘Kendi Markanı Yönet’ başlıklı sunum yapılmıştır.

Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

26 Nisan 2018 tarihinde Fakültemizi ziyaret eden Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerine Bilgisayar Mühendisliği Bölümü derslik ve laboratuvar tanıtımı Araş. Gör. Erdi KAYA ve Araş. Gör. Şifa ÖZSARI tarafından yapılmış ve  Bölüm hakkında bilgiler verilmiştir. Fotoğraflar için tıklayınız.