Gösterilen Kayıt : 13 Toplam Kayıt : 299

Prof. Dr. Mehmet Çetin KOÇAK emekliye ayrılmıştır

Fakültemizin Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çetin KOÇAK 04/08/2018 tarihinden itibaren yaş haddinden emekliye ayrılmıştır. Sayın hocamıza vermiş olduğu değerli hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Tuncay TAŞ Emekliye Ayrılmıştır

Fakültemiz Mali İşler Biriminde görev yapan Tuncay TAŞ, 18/07/2018 tarihinden itibaren kendi isteğiyle emekliye ayrılmıştır. Tuncay Beye vermiş olduğu değerli hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Cihan KUZUCU Emekliye Ayrılmıştır

Fakültemiz Jeofizik Mühendisliği Bölüm Sekreteri Cihan KUZUCU, 18/07/2018 tarihinden itibaren kendi isteğiyle emekliye ayrılmıştır. Cihan Beye vermiş olduğu değerli hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.